Gramofonoteka Sound System

Gramofonoteka Sound System - iz centra Maribora v živi prostor in na frekvenco 95,9 MHz! Rolanje glasbe in chill vajbi za prave frekvence v sobotnem večeru.

MARŠeva ekipa z Zinedinom "Chuck Z-jem" na čelu se iz Gramofonoteke javlja ob 19h, po uverturi pa ob 20h reprezentanca GSS-a zažene mašine.

Gramofonoteka Sound System, dvanajstič. Hiphopamo z DJ NBGT-jem in Gisstrom Banchom. V etru in v živo. Poleg visiva Chuck Z in YNGFirefly. Čekiraut!

Enajsta edicija Gramofonoteka Sound System je spešl: Simon "Tristan" Plazar in Urban "YNGFirefly" Senekovič šoukejsata lani oživljeno Paniko, Firefly pa še mariborsko sceno ter lastne pretekle in prihajajoče izdaje. Z gostujočima didžejema klepeta in se druži Zinedin "Chuck Z" Osmanović.
 

MARŠ rojstnega dneva letos ne obeležuje z gala ceremonijami in megafonom pred gobcem. Umirjeno, sproščeno, s kozarcem v roki in platah na gramofonu. Rojstnodnevni Gramofonoteka Sound System z uverturo visokih činov, VOIP in Direttore, alias Zinke in Kathakar, v večeru sledijo še NBGT, Spajser, Nebelung, Sedikit in Urbadur.

Uletite, priklopite, suportajte, uživajte.

V deveti ediciji Gramofonoteka Sound System se iz G-teke javljamo ob 20. uri, s posebnim gostom Mikrostarom, elektronskim didžejem iz Madžarske. V eter ga pospremi Zinedin "Chuck Z", najstrastnejši pivec Club-Mateja. From system to system, sound across sound!

V prvi junijski, sicer že deveti ediciji Gramofonoteka Sound System se iz G-teke javljamo ob 19. uri, začenjši z Zinedinovo "Chuck Z-jevo" opremo. Od 20. ure dalje pa rolata Jernej M in Nebelung. From system to system, sound across sound!

Piši kući. odpalo.

Zaradi slabega vremena je celodnevni Gramofonoteka Sound System open air na Pruhu prestavljen na avgust. A brez skrbi: osma edicija GGS bo vseeno, četudi zopet v G-teki in ne v šumi. Od 20. ure dalje rolata The Omen in Jernej M, njune plesne ritme pa v eter pospremi Zinedin "Chuck Z". Čekidaut!

V sedmi ediciji Gramofonoteka Sound System se izjemoma oglašamo iz studija, brez didžejevskih setov. Triinpolurno opremo je pripravil poseben gost, Zinedinov "Chuck Z-jev" južnoafriški kolega Pascal. Od 20. ure dalje bosta ob Pascalovi večinsko hiphoperski selekciji v podkastovskem slogu čilirala in o njej diskutirala. Kljub studijskem prenosu nas vseeno lahko slišite tudi v G-teki. It's bigger than hip-hop!

V šesti ediciji Gramofonoteka Sound System bomo postregli s specialnim večerom čvrstega hip-hopa. Ob 20.00 prvi rola zdaj že domači DJ NBGT, za njim pa še GSS-debitant Marka San, titan podtalne beatmakerske scene. V eter ju pospremi Zinedin "Chuck Z". Pričakujte tudi kakšno presenečenje. Holla!

V že peti ediciji Gramofonoteka Sound System se Marševa ekipa z Zinedinom "Chuck Z-jem" na čelu zopet javlja iz centra Maribora - v živi prostor in na frekvenco 95,9 MHz. Začnemo ob 19.00, z uro Z-jeve kurirane glasbene opreme, didžejevski faci The Omen in Jus Tadi pa rolata od 20.00 dalje. 

Četrta edicija sobotne poslušalnice Gramofonoteka Sound System. Za celovečerno rolanje bo poskrbel DJ Rocca, v eter ga bo pospremil rezidenčni šušljač Marša, Zinedin "Chuck Z".