Gramofonoteka Sound System

Gramofonoteka Sound System - iz centra Maribora v živi prostor in na frekvenco 95,9 MHz! Rolanje glasbe in chill vajbi za prave frekvence v sobotnem večeru.

MARŠeva ekipa z Zinedinom "Chuck Z-jem" na čelu se iz Gramofonoteke javlja ob 19h, po uverturi pa ob 20h reprezentanca GSS-a zažene mašine.

V deveti ediciji Gramofonoteka Sound System se iz G-teke javljamo ob 20. uri, s posebnim gostom Mikrostarom, elektronskim didžejem iz Madžarske. V eter ga pospremi Zinedin "Chuck Z", najstrastnejši pivec Club-Mateja. From system to system, sound across sound!

V prvi junijski, sicer že deveti ediciji Gramofonoteka Sound System se iz G-teke javljamo ob 19. uri, začenjši z Zinedinovo "Chuck Z-jevo" opremo. Od 20. ure dalje pa rolata Jernej M in Nebelung. From system to system, sound across sound!

Piši kući. odpalo.

Zaradi slabega vremena je celodnevni Gramofonoteka Sound System open air na Pruhu prestavljen na avgust. A brez skrbi: osma edicija GGS bo vseeno, četudi zopet v G-teki in ne v šumi. Od 20. ure dalje rolata The Omen in Jernej M, njune plesne ritme pa v eter pospremi Zinedin "Chuck Z". Čekidaut!

V sedmi ediciji Gramofonoteka Sound System se izjemoma oglašamo iz studija, brez didžejevskih setov. Triinpolurno opremo je pripravil poseben gost, Zinedinov "Chuck Z-jev" južnoafriški kolega Pascal. Od 20. ure dalje bosta ob Pascalovi večinsko hiphoperski selekciji v podkastovskem slogu čilirala in o njej diskutirala. Kljub studijskem prenosu nas vseeno lahko slišite tudi v G-teki. It's bigger than hip-hop!

V šesti ediciji Gramofonoteka Sound System bomo postregli s specialnim večerom čvrstega hip-hopa. Ob 20.00 prvi rola zdaj že domači DJ NBGT, za njim pa še GSS-debitant Marka San, titan podtalne beatmakerske scene. V eter ju pospremi Zinedin "Chuck Z". Pričakujte tudi kakšno presenečenje. Holla!

V že peti ediciji Gramofonoteka Sound System se Marševa ekipa z Zinedinom "Chuck Z-jem" na čelu zopet javlja iz centra Maribora - v živi prostor in na frekvenco 95,9 MHz. Začnemo ob 19.00, z uro Z-jeve kurirane glasbene opreme, didžejevski faci The Omen in Jus Tadi pa rolata od 20.00 dalje. 

Četrta edicija sobotne poslušalnice Gramofonoteka Sound System. Za celovečerno rolanje bo poskrbel DJ Rocca, v eter ga bo pospremil rezidenčni šušljač Marša, Zinedin "Chuck Z".

Tretja edicija Gramofonoteka Sound System-a, v tretji marčevski soboti. Rolajo JernejM, The Omen, Sedikit in Kathakar, v eter jih pospremi Zinedin "Chuck Z".

Po rojstnodnevnem petku se ponovno vklapljamo v Gramofonoteka Sound System - iz centra Maribora v živi prostor in na frekvenco 95,9 MHz zopet z rolanjem glasbe in chill vajbi za prave frekvence v sobotnem večeru.

MARŠeva ekipa z Zinedinom na čelu se iz Gramofonoteke javi ob 19h, po uverturi pa nocojšnja reprezentanca Gramofonoteka Sound Systema - NBGT, Urbadur, Rocca, Madamdub - začne rolat ob 20h.

Sešn Gramofonotekine hišne reprezentance na platnšpilerjih, dokler ukrepi ne potegnejo žaluzij in odklopijo štroma. Produžetki niso izključeni.

Rolajo Kathakar, Gistrobancho, Firefly, Sedikit in The Omen.

Spletni video prenos dogajanja.


Spremljajte dogajanje ob MARŠevem 32. rojstnem dnevu.