Naveza, hip hop konferenca - prenos v živo na 95,9MHz

Prisluhnite prenosu petkovega posveta in jamminga s koncertom - neposredno s hip lokacije na Štuku hop na 95,9MHz v izvedbi tehnične ekipe Radia Marš. Vklop ob 19h!

 

 

Več o konferenci iz napovedi dogodka:

19:00 Posvet: Naveza

Posvet je namenjen vsem aktivistom, ki s svojim delom aktivno sooblikujejo slovensko hip hop okolje. Host večera – Andrija Šulić je naredil nabor izkušenih in raznovrstnih akterjev slovenske hip hop scene, s katerimi bo skušal razviti karseda pestro debato o zgodovini, sedanjosti in prihodnosti te kulture. Rdeča nit pogovora bo debata o menjavah generacij in ohranjanju hip hop zavesti, kaj konec koncev pravi hip hop sploh je in kaj ga danes pelje naprej, kar bo omogočilo edinstven vpogled v aktualno perečo problematiko te kulture.
Gostje posveta so Blaž Kranjc - bboy Kranskee, Aleš Bedrač - Splinta, Miha Blažič - N'toko, četrti gost pa bo znan na dogodku.

21:00 Cypher to the People: OPEN DECK's, MIC & FLOOR

Po debati sledi jam! Jam je namenjen združevanju in skupnemu izražanju vseh lokalnih hip hop umetnikov v okviru t. i. “jam sessiona” oz. “cypherja”. Med tem ko bo MIC krožil med artisti, bodo plesalci okupirali plesišče. Prijave za OPEN DECK's, pa potekajo do 4.4.2016. Prijaviš se lahko na gramofonoteka@gmail.com. V prijavi navedi svoje ime in žanr!

23:00 - 04:00 Koncert:
The Four Owls & Molotov (London, UK)
Urban Click ft. Alkomobb (Ljubljana – Krško) 
DJs: Splinta, K'Pow, Woo-D
+++OPEN MIC

Facebook Twitter Deli
0 comments