FAZNBRIFER IZ BEK: na frišno, na živo!

V življenju vsakega pravega Marševca pride obdobje, ko čuti to neznansko potrebo, da se na radio vrne in novim rodovom razlaga, kako je bilo včasih in kako z današnjim časom ni mogoče nobene primerjave.

Iz povsem drugačnih razlogov se za kak dan na valove Mariborskega radia Študent vrača turistični vodič po pokrajini techna in njeni širši okolici - Faznbrifer. V zadnji oddaji, ki je bila na sporedu januarja 2017, smo se spraševali, zakaj DJ-i nosijo maske. Odgovori na to vprašanje bi bili danes zagotovo drugačni od takratnjih, in najbrž precej primerljivi z odgovori na vprašanje, zakaj ni več toliko partijev.

In v času, ko se stvari spet bolj zapirajo kot odpirajo, vam pripravljamo nov izvod Faznbriferja. In v teh drugačnih časih lahko pričakujete tudi precej drugačno oddajo. Oddajo, ki vam bo po MARŠevih radijskih valovih dostavila frišno dozo elektronike. Celo tako frišno, da bo večina slišanega v etru, slišanega prvič nasploh - v studiu bomo namreč postavili mašinerijo, na katero bomo muziko ustvarjali v živo, glasbeno pa se bomo - kot še pomnite, tovariši in tovarišice - gibali po pokrajini techna in njeni širši okolici. V eter pa se zna prikrasti še kakšen izvenserijski, organsko pridelani DJ set, pa tudi kratki pogovorni del ali dva o slišanem in poslušanem.

Facebook Twitter Deli