MARŠevih 30: Wetrinsky - terenski program

Terenski program Radia MARŠ iz Wetrinskega!
Petek je enako petkov večer. Petkov večer je enako Trap'd Out žur v Wetrinskem. Kot vabilo v petkov večer pa MARŠev program iz Vetrinjskega dvora s pogovori, degustacijami in luštami skozi popoldne, ki kulminira v večernih sukanjih muzike, kot se spodobi.

Povezava do dogodka: Trap'dOut AFTER VALENTINES

Mariborski Trap'd out se predstavlja kot unikat trapovskega žmohta v mestu ob Dravi. Dogodki, fešn in ostalo skozi sponzorsko partnerstvo 6VN6 Records & MK ent., mariborski publiki pa tudi tokrat obljubljajo TRAP & HIPHOP ALL NIGHT!

Art klub & kavarna Wetrinsky je v zadnjih letih postalo nepogrešljivo kulturno prizorišče mariborskega centra. Družabno-družbeni program kluba Wetrinsky odlikuje programska odprtost in širina, ki nudi več izraznega prostora svežim, alternativnim ter mladim kulturnim in družbenim pobudam.

Mariborski radio študent letos obeležuje 30 let oddajanja. V obeleževanju tretje okrogle obletnice bo na frekvenci 95,9 MHz potekala tudi serija programov z naslovom ''MARŠevih 30'', s katero se v februarju in marcu s programom oglašamo z različnih lokacij v MARŠevem oddajnem polju in širše.

 

Spletna stran Wetrinskega.
Sledite seriji terenskih programov "MARŠevih 30".

Facebook Twitter Deli