MARŠevih 30: MC Celje ft. Ba Kanal - terenski program

Terenski program Radia MARŠ iz Kavarne Mladinskega centra Celje!

"Prostor svobodnih idej in druženja" za celjsko in okoliško mladino je zadnji dve leti streha nad glavo tudi programu Ba Kanal, katerega cilj je prek kvalitetnega AV snemanja slovenskih avtorjev vzpostaviti knjižnico slovenske avtorske glasbe različnih žanrov, v kontriranju cover in tribute zasedbam.

Prvo marčevsko soboto bo celjsko kavarno prevzel, če povzamemo kolege z RŠa, »Temačni industrial techno dirigent iz Logatca« - Skeletonium. Simon Gregorič, tudi Klubski maratonec 2014, pri ustvarjanju in nastopanju v živo vse bolj teži k poudarku na igranju v živo, prav tako pa uporablja različne tehnične prijeme, pri čemer poseže po klaviaturah, midi kontrolerjih in analognih sintetizatorjih. V zadnjem obdobju pa se posveča tudi droneu in ambientalni glasbi, seveda z nezamenljivim prizvokom teme z Notranjske.

Mariborski radio študent letos obeležuje 30 let oddajanja. V obeleževanju tretje okrogle obletnice na frekvenci 95,9 MHz poteka tudi serija programov z naslovom ''MARŠevih 30'', s katero se s programom oglašamo z različnih lokacij v MARŠevem oddajnem polju in širše.

 

Ba kanal najdete na spletu in Facebooku.
Facebook dogodek.
Spletna stran MC Celje.
Sledite seriji terenskih programov "MARŠevih 30".

Facebook Twitter Deli