MARŠevih 30: Klub Metulj - terenski program

Terenski program Radia MARŠ iz kultnega bistriškega Kluba Metulj!

Klub Metulj je neformalno ime za Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli. Za imenom stoji zgodovina dogodkov, delavnic, debat in predvsem - koncertov. Od otvoritve, davnega julija 1996, se je v Obsotelju vzpostavila močna glasbena postojanka, vredna obiska v rednih, kratkih intervalih.

MARŠeva ekipa se je v Bistrico v goste povabila skupaj s prvo letošnjo epizodo cikla Rezidentess. V vikendu 7. in 8. marca v Hostlu Gabronka in Bistrici nastanjeni basist Antti Virtaranta, pianistka in violinistka, občasno tudi za bobni Rieka Okuda in trobilski Florian Walter. Antti in Rieka sta slovenski publiki znana že iz Multiversa in Improcona, trojici pa se v rezidenci pridružuje širok zbor glasbenic in glasbenikov na live sessionih po več lokacijah.

Mariborski radio študent letos obeležuje 30 let oddajanja. V obeleževanju tretje okrogle obletnice na frekvenci 95,9 MHz poteka tudi serija programov z naslovom ''MARŠevih 30'', s katero se s programom oglašamo z različnih lokacij v MARŠevem oddajnem polju in širše.

 

Facebook dogodek.
Spletna stran Kluba Metulj.
Sledite seriji terenskih programov "MARŠevih 30".

Facebook Twitter Deli