MARŠevih 30: Kibla - terenski program

Danes, v petek, 28. 2. med 17. in 21. uro, oddajamo iz Kible. Pogovarjali se bomo s nekdanjim Marševcem Petrom Tomažem Dobrilo ter Živo Kleindienst. Tam bo tudi Damir Avdić: vest, preizpraševalec stanj, znanilec prikazni, komentator preteklosti, kritik sedanjosti z najnovejšim alubmom Radikalno šik, ki mu lahko prisluhnete v prenosu.

Kibla, kjer se ukvarjajo s sodobno (tudi računalniško) umetnostjo, je 1996 nastala kot prvi multimedijski center pri nas. Ta institucija, ki je "zakrivila festivala Kiblix in MED - Maribor elektronska destinacija  deluje na področju kreativnih industrij, interdisciplinarne, intermedijske, multimedijske, vizualne, glasbene in AV umetnosti in neformalnega izobraževanja. Predstavlja, prireja, poducira, koproducira, dokumentira in arhivira kulturno-umetniške projekte ter elektronske in tiskane izdaje.

Mariborski radio študent letos obeležuje 30 let oddajanja. V obeleževanju tretje okrogle obletnice na frekvenci 95,9 MHz poteka serija terenskih programov z naslovom ''MARŠevih 30'', s katero se v februarju in marcu oglašamo z različnih lokacij v MARŠevem oddajnem polju in širše.

Facebook dogodek
Kiblo lahko najdete na spletni strani.
Sledite seriji terenskih programov MARŠevih 30.

 

Facebook Twitter Deli