MARŠevih 30: Kaj je konS? Kje je Kulturni inkubator?

Enega izmed dveh dnevov oddajanja iz Kulturnega inkubatorja na Koroški cesti 18 posvečamo razvojni umetnosti. V sredo, 26. februarja, med 13. in 17. uro poskušamo razbliniti med nad termini, kot sta intermedijska in raziskovalna umetnost, v Inkubatorju pa ostajamo tudi v četrtek, 27. 2. Pridružite se nam na Facebooku.

KonS je projektna platforma, v sklopu katere bo MKC Maribor v sodelovanju z osmimi slovenskimi partnerji v prihodnjih letih vzpostavljal redne prakse povezovanja med umetniškim in izobraževalnim področjem ter gospodarstvom. V Mariboru projekt domuje v Kulturnem inkubatorju, ki je zadnjih petnajst let prireditveni prosto za spodbujanje in omogočanje novih umetniških in kulturnih ter socialnih vsebin. Deluje kot galerijski in ustvarjalni prostor za uporabnike in obiskovalce ter kot mladinski center, v katerem potekajo številne dejavnosti s področja informiranja, svetovanja in druženja.

Mariborski radio študent letos obeležuje 30 let oddajanja. V obeleževanju tretje okrogle obletnice bo na frekvenci 95,9 MHz potekala tudi serija programov z naslovom ''MARŠevih 30'', s katero se v februarju in marcu oglašamo z različnih lokacij v MARŠevem oddajnem polju in širše

Facebook dogodek
Na internetu konS domuje na kons-platforma.org, Inkubator pa na spletni strani MKC Maribor.
Sledite seriji terenskih programov MARŠevih 30.

Facebook Twitter Deli