FESTIVALSKA VSTOPNICA in POSEBNI PAKETI na MARŠ 25

Ni več izgovorov in ni več dvoma, da bomo žurali na glasbenem festivalu MARŠ 25. Nekdo bi rekel : TOP fakin' line-up! Kako do festivalske vstopnice in ali lahko izkoristite katerega izmed mnogih popustov, poglejte spodaj.

 

Festival odvija med 08. 02. 2015 in 13. 02. 2015, koncertna dvorana Gustaf.

Vse vstopnice so ti na voljo na voljo v CAAP (Tkalski prehod 4).

 

FESTIVALSKA VSTOPNICA

Priskrbi si festivalsko vstopnico, podpri MAR? in prihrani. Festivalsko vstopnico pa dobi? le za 20 EUR.

 

PAKET koNVOj – 5x5

Si nevladnik ali nevladnica? Prijateljuješ z nevladniki iz drugih organizacij? Ti je blizu in dobro znano prostovoljno delo, delo po avtorski pogodbi ali celo delo brez plačila? Če je odgovor na vse, eno ali nobeno vprašanje pritrdilen, je zate primeren paket koNVOj.

Paket koNVOj je skupinski paket namenjen družbi vsaj 5 nevladnikov, ki delujejo vsak v svoji nevladni organizaciji in to lahko dokažejo s pogodbo o zaposlitvi, avtorsko pogodbo, pogodbo o prostovoljstvu ali pisnim potrdilom zakonitega zastopnika (podpisano in žigosano).

V paketu koNVOj lahko 5 nevladnikov ali nevladnic festivalske vstopnice kupi za ceno 20€/osebo.

 

PAKET SO.P

Standardni mariborski socialni paket. Ko se vas zbere 8 in greste na koncert, te pa na kartah gnjavite, da bi imeli 1 € popusta.

Paket SO.P je skupinski popust pri nakupu 8 ali več vstopnic – festivalska vstopnica vas bo tako stala le 20 € na osebo.

 

PAKET ŽELVA

Ste igrali ping pong na mizi v zdajšnji predavalnici Fakultete za naravoslovje in matematiko? Ste hodli v Želvo na pišeka in pomfri ali samo na pico in pir? Z drugimi besedami povedano – ste v nekem obdobju svojega življenja bili MARŠevec in lahko to dokažete?

Paket Želva starim MARŠevcem ob predložitvi dokazila (stara novinarska izkaznica, avtorska pogodba, pogodba o zaposlitvi) omogoča nakup festivalske vstopnice s popustom 5 €.

 

PAKET JOSIP ROTAR

Ste mestni svetnik? Ste kolesar? Bivši MARŠevec? Ste Josip Rotar? Paket Josip Rotar je namenjen osebi Josip Rotar, in sicer ob predložitvi osebnega dokumenta in če za Radio MARŠ ponovno pripravi novinarski prispevek, ki bo v umeščen v program, v tem primeru vam pripada festivalska vstopnica za ceno 20 €.

 

PAKET JOŽE

Ste aktiven državljan, ki zaradi številnih interesov sodeluje v več kot 5 nevladnih organizacijah? Ali za članarine na leto porabite več kot 50 €? Ali na občnih zborih različnih društev presedite tudi po 30 dni na leto?

Za vas je paket Jože! Če predložite potrdila o članstvu v vsaj 5 različnih nevladnih organizacijah (pogodbo o zaposlitvi, avtorsko pogodbo, pogodbo o prostovoljstvu ali pisnim potrdilom zakonitega zastopnika) vam na festivalsko vstopnico priznamo 5 € popusta.

 

PAKET KRAMAR

Radio MARŠ se je preselil, a še vedno ni vse tako, kot si želimo. Prinesite nam pisarniški stol, ki ga ne potrebujete več, mi pa vam ob nakupu festivalske vstopnice priznamo 5 € popusta.

 

PAKET SAŠO PAPP

Ste mestni svetnik? Dober govorec? Se spoznate na tehniko? Ste Sašo Papp? Paket Sašo Papp je namenjen osebi Sašo Papp – ob predložitvi osebnega dokumenta in če oseba za Radio MARŠ ponovno odtehnicira vsaj 1 uro rednega programa (na voljo je tudi mentorska pomoč, če jo potrebujete) – v tem primeru vam pripada festivalska vstopnica za ceno 20 €.

 

PAKET DELAVKA V TEKSTILNI INDUSTRIJI

Imate delovno mesto, prostor za delo, najeto mizo? Kovorkate? Deskšerate? V Tkalki?

Paket delavka v tekstilni industriji (op. a. Tkalka) vam pri nakupu festivalske vstopnice omogoča 5 € popusta.

 

PAKET SANI IN AJDA

Nagradnja paketa delavka v tekstilni industriji – po predhodnem dogovoru lahko vsi, ki izpolnjujete pogoje za nakup omenjenega paketa, dnevne vstopnice kupite tudi v poznih nočnih urah (22.00–2.00), s popustom 2 €.

 

PAKET MESTNI SVETNIK

Živimo v dobi ko crowd-funding postaja nekaj vsakodnevnega, ko je treba gledati na vsak € in se z uradniki boriti za pridobitev kakršnihkoli sredstev. Zato uvajamo paket »mestni svetnik« namenjen vsem mestnim svetnikom.

Ob uveljavljanju paketa ni potrebno predložiti ničesar, saj so vaša imena že objavljena na spletni strani MOM. Svojo podporo Radiu Marš boste lahko dokazali z nakupom festivalske vstopnice za pičlih 35 €.

 

OPCIJA ATA MARŠ

Opcija Ata Marš je možnost, ki jo lahko združite z obema skupinskima paketoma / popustoma in vam omogoča, da znižate število ljudi, potrebnih za nakup vstopnic – v Paketu koNVOj iz 5 na 3, v Paketu SO.P pa iz 8 na 4.

Opcijo Ata Marš lahko koristite ob pogoju, da je ob nakupu vstopnic prisoten tudi župan Andrej Fištravec aka Ata MARŠ, ki mora obiskati prostore radia Marš na Tkalskem prehodu 4, pokramljati s sodelavci radia in se s kupci vstopnic fotografirati na požarnem stopnišču.

 

Nakup vstopnic s popustom je možen vsal delavnik  med 12:00 in 18:00

Facebook Twitter Deli