Napoved dnevnega moderiranega programa

V današnjem dnevnem moderiranem programu ste s špikerjem in novinarjem Andrejem ter z Mitjem na glasbeni opremi in reglerjih slišali ob 15.30 pogovor z gostujočo umetnico GuestRoom Maribor, Hanno Stein.

V Kulturnem napovedniku ob 16h več o improvizacijskem gledališču z Mojco iz KUD Banda Ferdamana, ki nocoj nastopajo v klubu KGB.

Po Hitu tedna, v katerem predstavljamo komad Special z albuma Phases Angel Olsen (Jagjaguwar, 2017), pa v živo v studiu gostimo Leo, prostovoljko na EVS izmenjavi v Sloveniji in soavtorico oddaje Volunteers in Both Ears, ki je na programu MARŠ vsako drugo sredo ob 14. uri.

V Odprtem terminu ob 17h pričakujte telefonski intervju z Damirjem Avdićem pred petkovim koncertom v MC Pekarna.

V ostalih rednih terminih Študentrobljo ob 17.30 pripravlja Alex, novice za Infokoncentrat ob 18h zbira Andrej in v terminu za NVO ob 18.30 vajenec Marko iz Hrvaškega kulturnega društva v Mariboru recenzira predstavo Gospa Bovary Gledališča Gavella v Zagrebu.

Pred koncem programa v živo v studiu gostimo Boštjana Imenška, avtorja oddaje Maršal Bluz, katere premierno izdajo poslušajte po dnevnem programu 19. uri.

Facebook Twitter Deli