MITF #127: FokusFokus z Urbanom Senekovičem

Podcast MariborIsTheFuture nocoj otvarja novo sezono rednega termina, ob ponedeljkih ob 21h. V 127. epizodi poslušamo arhivski posnetek pogovora z Urbanom Senekovičem, aliasno YNGFireflyjem, ki je potekal v okviru letošnjega programa FokusFokus (GT22) na Festivalu Lent.

Urban Senekovič je študent, glasbenik in trener košarke. Deluje in ustvarja v Mariboru, je član več glasbenih zasedb, producent in vokalist ter organizator dogodkov.  

Moderiranje: Miha Horvat
Zvok: Boštjan Eržen
Posneto: v sredo, 29. 6. ob 18.00 kot pogovor MIZA #3 – URBAN SENEKOVIČ

 

Interdisciplinarna skupnost GT22 je za Festival Lent 2022 vzpostavila svoj festivalski program »FokusFokus«, kjer se je tokrat, po nekaj letih fokusiranja na tuja mesta (Gradec, Rijeka, Budimpešta, Celovec, Trst, Zagreb), ukvarjala in osredotočala ter fokusirala na samo sebe. Izhodišče programa je bil pregled sodelovanja s Festivalom Lent in premišljevanje dogajanja v hiši za nazaj ter za naprej. Serija pogovorov »MIZA« je bila pomemben temelj programa »FokusFokus« in v sodelovanju z Društvom NagiB se je na zunanjem vogaluGT22 zgodilo šestih poglobljenih, javnih pogovorov in intervjujev z mladimi, ki delujejo, sobivanjo, delujejo in ustvarjajo ter nadgrajujejo skupnost GT22.

https://gt22.si/festival-lent-2022-in-gt22/

Facebook Twitter Deli